Menu

Frivillighedsportræt Christina

image
11. maj 2016 kl. 10:54
Denne uges profil er Christina Kaiser, holdleder for U10

Hvad er dine arbejdsopgaver?
Jeg er holdleder for U5 og U6, dvs. årgang 10 og 11. Som holdleder står jeg for at administrere holdets kampklar, dvs. skrive træninger og stævner ind, så forældre og trænere ved hvor og hvornår de skal spille. Ved juletid stod jeg for at have overblikket over salg af julekalender. Og så selvfølgelig være den der har kontakten til støtteforeningen og resten af klubben.
 
Hvordan kom du i gang som frivillig?
Vores søn startede i klubben i april 2015 og efter sommerferien skulle holdet vanen tro have nye trænere eller holdleder. Min mand og jeg snakkede om at en af os skulle tage en af posterne. Det endte med at min mand tog den ene af træner posterne. Da der stardigvæk ikke var nogen der havde meldt sig som holdleder, skrev jeg til Annette, at hvis hun ikke kunne finde andre kunne jeg godt tage den. På den måde blev jeg holdleder.
Hvorfor valgt du at sige ja til at påtage dig en opgave?
Jeg har selv spillet fodbold og husker den glæde der er ved at spille og de oplevelser man fik i forbindelse med kampe og stævner. Det vil jeg gerne være med til at give videre.

Hvad får du ud af det?
Det fedeste ved at være holdleder, er at se den glæde børnene løber på banen med, samt når der er en på holdet der scorer et mål.
Det er også utroligt at se hvor meget børnene har udviklet sig på et år. Fra en flok drenge der dårligt turde gå på banen, til en drengegruppe, der ikke kan vente med at komme i gang med at sparke til bolden, der nu kan spille sammen, hjælpe hinanden både på banen og udenfor.  
 
Lidt om mig:
Til dagligt er jeg basepædagog på Strøbyskolen. Min søn er årgang 2010. Der udover har jeg en datter, som er årgang 2012, hun er lige begyndt at prøve kræfter med fodbolden. Også venter vi en dreng mere til sommer. Så jeg spår mange timer på sidelinien.

Klub Nyt

 • Klub Nyt
  Nu renoverer vi cafeteria - kom og vær med
 • Klub Nyt
  U14 drengenes fantastiske efterår
 • Klub Nyt
  Fremtiden for Herfølge stadion
 • Klub Nyt
  2 dejlige dage til Herfølge Sommer Cup
 • Klub Nyt
  Hej mor
 • Klub Nyt
  Hej far