Menu

Frivillighedsportræt Henrik jung

image
22. marts 2016 kl. 10:04
Den uges frivillig er Henrik Jung – træner på U16

Hvad er dine opgaver?

Jeg er træner og kontaktperson for U16. Det betyder dels af jeg sørger for at det er mig der har kontakt til forældrene, sørger for at vi har de materialer vi skal bruge, tjekker om spillerne har betalt kontingent m.v. , dels at jeg i samarbejde med to andre trænere står for den daglige træning. Det at vi er et trænerteam er en rigtig god model, fordi det giver en vis fleksibilitet og betyder at man ikke behøver at være til træning hver eneste gang.

Hvordan kom du i gang?

Jeg har været træner igennem en årrække og besluttede mig i 2015 for at nu havde jeg brug for en pausen, men pausen blev ret kort. Der manglede en træner på det hold min søn spiller på, og for at sikre mig at er stadigvæk var et hold han kunne spille påtog jeg mig – sammen med to andre forældre – opgaven med at træne drengene…..Og så kan jeg faktisk godt lide at være træner, så jeg var nokikke så svær at overtale.

Hvad får du ud af det?

Gennem fodbolden oplever jeg at få en masse gode oplevelser, lærer nye mennesker at kende – og så sætter jeg også pris på at kunne have noget tid sammen med min søn….

Hvad laver du når du ikke er træner?

jeg er tømrer, gift med Conny og far til tre – hvoraf den yngste – Jeppe spiller på U16.

Klub Nyt

 • Klub Nyt
  Nu renoverer vi cafeteria - kom og vær med
 • Klub Nyt
  U14 drengenes fantastiske efterår
 • Klub Nyt
  Fremtiden for Herfølge stadion
 • Klub Nyt
  2 dejlige dage til Herfølge Sommer Cup
 • Klub Nyt
  Hej mor
 • Klub Nyt
  Hej far