Menu

Frivillighedsportræt Peder Herbo

image
13. marts 2016 kl. 19:46
Denne uges profil er Peder Herbo – årgangsleder på U14

Hvad her dine arbejdsopgaver som frivillig

Jeg har en funktion som årgangsleder for 2002 årgangen. Det er en ny rolle i klubben, så det er lidt uklart hvad der præcis skal ligge i rollen. Men mit hovedfokus har været 2 steder

1.  at sikre vi fik få 3 hold i U14 ud og spille kamp hver weekend.

2.  at være bindeled mellem træner, klub og forældre. Altså jeg står for kommunikationen til forældrene både på det praktiske plan med kampe, træning m.v., men også når der er lidt utilfredshed eller optrap til konflikter forsøger jeg at reddet trådene ud på bedste vis.

3. At være koordinator for en række sociale arrangementer på tværs af hele årgangen. Det er blevet til forskellige ture i sommer og efteråret til fodboldgolf og i biografen.

4. En række praktiske ting omkring holdet som salg af julekalendere, planlægning af træningslejre m.v.

 

Derudover har jeg fungeret som holdleder til kampene når det var nødvendigt.

 

Hvordan kom jeg i gang som frivillig?

Jeg blev spurgt :-) - men det er ikke noget jeg er uvant med, da jeg tidligere har været træner i både Dalby og Karise og har deltaget i forskelligt bestyrelsesarbejde.

 

Hvorfor valgte jeg, at sige JA til at påtage mig en opgave.

Fordi det ligger mig naturligt at hjælpe – men klart også fordi min søn spiller på årgangen og det betyder vi ad denne vej kan få noget kvalitetstid sammen.

 

Hvad får du ud af det?

Det er meget givligt for mig, at være med til at præge vores unge mennesker i en svær/spændende alder. Jeg er sikker på, at hvis lokalsamfundene kan tilbyde vores unger nogle sunde og gode tilbud – ser vi færre der ender både gadehjørner og i mindre gode miljøer og det vil jeg gerne gøre mit til ikke sker. Samtidig er det  dejligt afstressende i en travl hverdag med arbejdsuger på 45-60 timer, at arbejde som frivilligt. Jeg har på ingen måde behov for at bestemme i min rolle som frivillig – men vil gerne hjælpe med at får ting til at ske.

 

Lidt om mig.

Mit navn er Peder Herbo er 48 år gammel og bor sammen med min kone Irene og vores 2 børn Emilie på 14 og Lucas på 13. Vi bor i Dalby ca. 10-12 km fra Herfølge. Til dagligt er jeg IT-direktør i Forsikring & Pension, som er en brancheorganisation for samtlige forsikrings- og pensionsselskaber, hvor vi udvikler og driver store IT-systemer for branchen f.eks.pensionsinfo.dk, store takseringssystemer og systemer til håndtering af forsikringsopsigelser, pensionsoverførelser, panthaverdeklarationer og arbejdsskaber m.v. i hele landet. Jeg har ca. 20-25 ansatte i min afdelingen alt efter antallet af freelance konsulenter.

Klub Nyt

 • Klub Nyt
  Nu renoverer vi cafeteria - kom og vær med
 • Klub Nyt
  U14 drengenes fantastiske efterår
 • Klub Nyt
  Fremtiden for Herfølge stadion
 • Klub Nyt
  2 dejlige dage til Herfølge Sommer Cup
 • Klub Nyt
  Hej mor
 • Klub Nyt
  Hej far