Menu

Fri entre til årets sidste HB Køge hjemmekamp

image 1. Divisionsholdet
18. november 2017 kl. 15:27
HB Køge - Esbjerg FC 26.11.2017

DreistStorgaard Advokater A/S betaler entreen til årets sidste hjemmekamp for HB Køge - kom og hjælp drengene til en god slutplacering inden vinterpausen.

DreistStorgaard Advokater A/S – HeadPartner i HB Køge 

DreistStorgaard er Sjællands største advokatvirksomhed udenfor København og beskæftiger ca. 60 medarbejdere på vores kontorer i Køge og Næstved – og så har vi en mission om altid at gøre en forskel for vores klienter. Vi har stærke kompetencer indenfor erhvervsrådgivning, privatrådgivning, inkasso, ejendomsadministration og økonomisk rådgivning.

 

Vi hjælper vores klienter bedst ved at yde en personlig og resultatorienteret rådgivning med fokus på vores kerneværdier: Kvalitet, tilgængelighed, engagement og hurtighed. Det er de samme værdier, der er i højsædet i vores hovedsponsorat i HB Køge. Vi er måske ikke så hurtige i bentøjet, som drengene på grønsværen – til gengæld er vi hurtige i hovedet, tilgængelige og meget engagerede omkring både klienter og HB Køge.

 

For os er juraen et værktøj, som skal danne grundlag for det vigtigste; at finde en løsning, som skaber værdi og resultat for den enkelte klient – vi sætter en ære i at yde alle en personlig og målrettet rådgivning.

 

Alle vores medarbejdere besidder et stort engagement og en høj faglighed, så vi kan altid skræddersy en personlig rådgivning, der passer til klienten – det er nemlig dig og dine behov, der er udgangspunktet for vores rådgivning.

 

Den 26. november er vi kamppartner ved årets sidste hjemmekamp på Castus Park mod Esbjerg klokken 14.30 og giver gratis entre til alle. Vi gi’r en stadionpølse med øl/vand til de første 10, der sender en mail til rari@dreiststorgaard.dk med overskriften ”HB Køge gi’r den gas”.

 

Inden kampfløjt lyder den 26. november, afholder vi et gratis Gå-hjem møde om arv og testamente, hvor du/I er meget velkomne til at deltage – læs mere på dette link.

 

http://live-10011-klubprojekt-12.umbraco-proxy.com/media/2366/arv-og-testamente-efteraar-2017-1.pdf

 

Gør ligesom HB Køge: Undgå selvmål og brug bolden til at vælge den rigtige advokat – DreistStorgaard Advokater A/S, så er du sikker på at have ro i maven.

HB Køge Nyt 18. november kl. 15:27
Fri entre til årets sidste HB Køge hjemmekamp HB Køge - Esbjerg FC 26.11.2017