Menu

Fodbold fitness for kvinder

image
MARTIN RASMUSSEN
16. maj 2015 kl. 12:55
Herfølge Boldklub åbner et nyt hold, hvor sjov og social motion vægter tungere end evnerne med bolden.

Herfølge Boldklub har i den kommende uge første træningsaften for et nyt hold, som er åbent for alle - uanset om man har spillet fodbold før eller aldrig har været i nærheden af en bold.

Det hedder Fodbold Fitness for kvinder, og det bygger på et DBU-koncept, hvor vægten er lagt på en sjov tilgang til træning med styrke- og konditionselementer. Holdet åbnes efter initiativ fra en gruppe kvinder omkring klubben.

- Det er for alle, der har lyst til en sjov og effektiv gang motion. Man behøver ikke boldevner. Bolden er mest med, fordi det er verdens sjoveste legetøj; øvelserne med bold kræver ingen teknik, fortæller holdets træner, Brian Skånning Jacobsen.

Startskuddet lyder tirsdag den 19. maj klokken 18.00-19.30, og mødestedet er parkeringspladsen ved kunstgræsbanen i Herfølge. Man kan også finde mere info ved at melde sig ind i Facebookgruppen Fodboldfitness Kvinder Herfølge BK.

Det er i øvrigt både nemt og billigt at prøve det nye motionstilbud. Det er nemlig gratis at deltage fra på tirsdag og frem til sommerferien, oplyser Brian Skånning Jacobsen.

Tøjsponsor